• +389 43 414 445
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 558

Продажба на резервни делови
Featured

26 May 2011
Author :  
206385 Views

  • Велком Трејд Дооел, Западен Булевар б.б.1430, Кавадарци - Македонија
  • + 389 43 414 445
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

За Нас

Велком Трејд Кавадарци - сервис и станица за технички преглед нуди технички преглед, техничка служба, осигурителни полиси и меѓународни документи. Во склоп на ВЕЛКОM ТРЕЈД ДООЕЛ Кавадарци работи и сервис за одржување и сервисирање на тешки товарни возила, каде можете да добиете услуга од страна на стручно квалификуван кадар подготвен да ги задоволи вашите потреби.

ЛОКАЦИЈА

Контакт

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top