• +389 43 414 445
×

Warning

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

  • Велком Трејд Дооел, Западен Булевар б.б.1430, Кавадарци - Македонија
  • + 389 43 414 445
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

За Нас

Велком Трејд Кавадарци - сервис и станица за технички преглед нуди технички преглед, техничка служба, осигурителни полиси и меѓународни документи. Во склоп на ВЕЛКОM ТРЕЈД ДООЕЛ Кавадарци работи и сервис за одржување и сервисирање на тешки товарни возила, каде можете да добиете услуга од страна на стручно квалификуван кадар подготвен да ги задоволи вашите потреби.

ЛОКАЦИЈА

Контакт

Has no content to show!
Top