ЗА НАС

ВЕЛКОМ ТРЕЈД ДООЕЛ Станицата за технички преглед од Кавадарци е основана 2011 година. Станицата е опремена со уредите за технички преглед од Германскиот производител MAHA , како и најсовремена опрема за центрирање на предница (геометрија) во цела источна Македонија.

Овие услуги ви се достапни од страна на стручно квалификуван кадар за да обезбедат максимално професионално ниво во извршување на овие услуги за нашите клиенти.

Станица за Технички Преглед - Велком Трејд

Во склоп на станицата за технички преглед ВЕЛКОM ТРЕЈД ДООЕЛ Кавадарци работи и сервис за одржување и сервисирање на тешки товарни возила, каде можете да добиете услуга од страна на стручно квалификуван кадар подготвен да ги задоволи вашите потреби.

Овој сервис располага со специјална опрема за компјутерска дијагностика на товарни возила. Овде функционира и продавница за секаков вид на резервни делови од познатата германска марка KNORR BREMSE, како и делови од VALEO и COSIBO.

Станицата за технички преглед ВЕЛКОМ ТРЕЈД ДООЕЛ Кавадарци е основана 2011 година. Станицата е опремена со уредите за технички преглед од Германскиот производител MAHA , како и најсовремена опрема за центрирање на предница (геометрија) во цела источна Македонија.

Овие услуги ви се достапни од страна на стручно квалификуван кадар за да обезбедат максимално професионално ниво во извршување на овие услуги за нашите клиенти.

Во станицата за Технички преглед добивате:

  • Брза и квалитетна услуга со најнова и најцовремена опрема за технички преглед
  • Убедливо најниски цени на технички преглед
  • Бесплатен технички преглед преку цела година
  • Бесплатно центрирање на предница со најсовремена опрема
  • Бесплатно штелување на светла преку цела година
  • Бесплатен преглед и дотур на антифриз
  • Плаќање на 3 – 4 рати
  • Полномоштво и меѓународна возачка дозвола
  • ЦЕМТ дозволи
  • Хомологација и полиса во кругот на станицата