G-ENERGY Моторни Масла

G-Energy е врвен бренд на моторни масла од Gazprom Neft. G-Energy маслата се дизајнирани за модерните автомобили од Европско, САД и Јапонско производство.

ACF уникатната и адаптивна технологија која се користи за производство на G-Energy маслата ви овозможува да ги подобрите перформансите во зависност од модот на работа на моторот, со активирање на потребните адитиви во вистинско време.

Повеќе информации за G-Energy моторните масла може да најдете на сајтот на брендот.