Сервис за одржување и сервисирање на товарни возила

Во склоп на станицата за технички преглед ВЕЛКОM ТРЕЈД ДООЕЛ Кавадарци работи и сервис. Сервисот е наменет за одржување и сервисирање на товарни возила. Овде функционира и продавница за секаков вид на резервни делови. Меѓу останатите и од познатата германска марка KNORR BREMSE. Располагаме и со делови од VALEO, COSIBO, FERSA, AL-KO, ROTA, RANTECH, WABCO…